facebook

Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

  • Klistres fast på tøj og ting
  • Tåler opvaskemaskine og vaskemaskine
  • Fri for kemi: Godkendt til nærkontakt med hud
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt fra kr. 0,00

Let opmærkning af tøj og ting med tøjklistermærker

Tøjklistermærker er en nem og praktisk løsning til opmærkning af fx tøj, overtøj, sko, legetøj, madkasser og andre ting. De skal sættes i vaskeanvisningen i tøjet.

Tøjklistermærker kan bruges til stort set alt og tåler både vaskemaskine og opvaskemaskine. Tøjklistermærker virker som et klistermærke og skal hverken syes eller stryges - meget let at anvende.

Til især de mindre børn er det en god idé at sætte en figur på mærket, så barnet selv kan kende sine ting. Det kan fx være vores kendte figurer, som barnet kender fra Bamses Billedbog eller Kaj & Andrea.

Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Det betyder at tøjklistermærkerne er godkendt til nærkontakt med huden.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
KENDTE FIGURER
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inkl. moms) kr.


Facts
  • 13 x 30 mm med runde hjørner.
  • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3. Du er dermed sikret, at tøjklistermærkerne ikke indholder skadelig kemi.
  • Testet efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader.
  • Vær opmærksom på at trykket kan blive slidt af, hvis klistermærket er i direkte kontakt med fede cremer, som fx solcreme.
  • Tøjklistermærkerne er ikke laminerede, da de ellers bliver for stive. Derfor kan trykket blive slidt af med tiden, hvis man vælger at sætte dem i bunden af sko eller støvler. Til det formål anbefaler vi, at bruge vores klistermærker, som er laminerede. Se her: Selvklæbende adresse klistermærker


For den bedste oplevelse med tøjklistermærker så bør du altid sætte klistermærket på en vaskeanvisning i dine tekstiler. Dette gør at tøjklistermærket holder meget bedre til vask.

Du bør ikke kogevaske tøjet. Bliver tøjet alligevel kogevasket, så reduceres levetiden af tøjklistermærket væsentligt. Skal tøjet kogevaskes eller leder du efter noget som holder tøjets levetid, så anbefaler vi vores strygemærker.

Ønsker du af en eller anden grund ikke længere at tøjklistermærket skal sidde på tøjet, jakken, skoene eller lejetøjet, så er det hurtigt og nemt at fjerne igen.

 
5/5 - baseret på 7 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Simon, Viby J

Vi købte mærkerne først i 2015. Her et lille år efter har de siddet i alt fra sko til tøj og på madkasser der kommer i opvaskermaskinen. De er nemme at sætte på og holder rigtig godt. Sprittouch på madkasserne holder kun til få opvaske i hånden, så her var det dejligt at få dem på også. Vi har kun oplevet at være tæt på at erstatte ét mærke. Det sad i en sko hvor det var blevet lidt slidt (ikke slemt). Skoen blev dog slidt op før mærket. Nu skal jeg til at bestille til vores næste barn.

Line, Sorø

Uvurderlige mærker til tøjet, madkassen, drikkedunken, skoene, gymnastiktøjet og sågar cyklen og løbehjulet! Lette at påføre, holder fint til opvask og vask og garanterer, at glemte sager finder hjem igen. Absolut pengene værd. En sidegevinst er, at hvis man skriver hjemmets telefonnummer på mærket, har barnet altid nummeret på sig - fint hvis man har små børn uden egen mobil.

Heidi, Bække

Jeg købte engang sidste år stikers til mine børns tøj, jeg har 4 drenge, hvor tøjet skal kunne holde til lidt af hvert, og dermed også mærkerne. Jeg havde min skepsis omkring om de nu også holder i vask, men jeg må indrømme, de holder, og de holder rigtigt godt, og på mange ting, så de bliver også brugt på madkasser, fodbold, rulleskøjter osv. Jeg har nu kun få mærker tilbage af dem jeg købte, men ingen tvivl jeg køber dem igen, for de virker og det var LET at sætte i tøjet, så selv ungerne hjalp med at mærke det.

Kristina, Dyssegård

Virkelig uundværlige i børnenes tøj, sko, legetøj mm. Holder til mange vask. Efter at have prøvet andre muligheder (stempler, tusch, strygemærker) er det her helt klart det nemmeste og mest holdbare - og prisen værd!

Heidi, Hundested

Vi har nu modtaget vores 3 leverance af stikins & de er fuldstændig fantastiske og uondl Uundværlige, de bruges på alt, madkasser, tøj, støvler, legetøj ovs. Og de holder til vaskemaskine & opvaskemaskine uden problemer !!!! Fantastisk produkt !!!!

Læs alle kundeanmeldelser

 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 7