facebook

Minilapper i dit design

Minilapper i dit design

 • 16 x 6mm.
 • Valgfri tekst og farve
 • Super holdbarhed
Leveringstid: Sendes i dag
Leveringstid
På lager, bestiller du inden kl. 14.00 så sender vi typisk samme dag. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, så sender vi en mail.

Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Selvklæbende minilapper - fri for kemi

Opmærk det du ikke vil miste med minilapper og hjælp pædagoerne. Med navn på ting hjælper du dit barn med at blive mere selvstændigt i en travl hverdag.

Du kan få minilapperne i mange farver og mønstre, så de passer til enhver lejlighed. Standardstørrelsen er 16x6mm, men du kan under "din egen størrelse" lave dem i den størrelse du ønsker.

Sæt en figur på mærkerne til de mindre børn, så kan de nemt kende deres egne ting, selvom de endnu ikke kan læse. Under "DR" kan du finde børnenes idoler fra Bamses Billedbog og Kaj & Andrea.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANCERET
KONTURSKÅRET
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm Bemærk! Målene angive i mm.

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Størrelse max. 100x100mm:
x mm

Type:

Vælg antal:

Vælg antal:

Størrelse: 30 x 10 mm
Bemærk, prisændring ved farvetryk
Vælg tekstfarve:
Pris (inkl. moms) kr. Pris kr.
(inkl. moms)

Selvklæbende minilapper til opmærkning af stort set alt. Dog holder de ikke til vaskemaskinen, støvler eller lignende. Til tøj der skal vaskes anbefaler vi vores strygemærker eller tøjklistermærker.

Vores klistermærker er af PP = polypropylen. De tåler opvaskemaskine, vind og vejr og er langtidsholdbare. Opmærk med andre ord alt hvad du ikke vil miste.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar 

Facts
 • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3.
 • Bemærk at transparente klistermærker kun kan laves med sort tekst - du kan ikke uploade eget design.
 • 16mm x 6mm med afrundede hjørner. Eller mål efter ønske.
 • Tåler opvaskemaskine, olie, fedt, benzin, frost, vind og vejr.
 • Perfekte til sko, da trykket ikke kan slides væk.
 • Er langtidsholdbare.
 • Opmærk let fx bøger, madkasse, værktøj, CD'er, golfudstyr, lygter, computer-spil, fotoudstyr, videokassetter, breve, bådtilbehør, og lign.
 • Det er smart at sætte telefonnummer på mærkerne, så skulle tingene blive væk, så kan de let finde rette ejermand igen.


 
5/5 1