Salg til private, virksomheder, institutioner og foreninger Salg til private, virksomheder, institutioner og foreninger
Fragt fra Fragt fra kun 29,95
Du er her: Forsiden > Mærkater til tøj

Mærkater til tøj

Opmærkning af tøj i eget design

Mistet tøj i institutionen? Mærkning af tøj er løsningen - se det bedste udvalg af mærkater til tøj nedenfor! Vi anbefaler vores strygemærker til opmærkning af børnetøj og de ældres tøj på plejehjemmet.

Mange kreative sjæle bruger vores navnebånd i deres kreationer, så det får et ekstra strejf af personlighed.

Finder du ikke det du søger, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning :-)

 


Symærker og -labels til tøj til professionelle og private:

 

Vidste du, at for bare kr. 39 kan du få dit eget navn i 20 stk. tøj? Vi laver sy labels til tøj til både forældre, børn, institutioner, kreative sjæle samt store og små virksomheder. Vi har et bredt udvalg, da der ikke findes et enkelt produkt, som er den optimale løsning til alle opgaver.

 

Symærker til virksomheder:

 

At brande sig selv og skille sig ud fra mængden, har aldrigværet mere vigtigt over for forbrugeren end netop nu. Vi tilbyder, i små og store mængder custommade vævede labels, hangtags, størrelsesmærker, vaskeanvisninger, symærker, broderede og vævede badges.

 

Symærker og sy labels til tøj

 

Vores mærkater er lige til at sy i tøjet. Med et unikt symærke og sy label i tøjet, kan du altid finde jeres tøj. Du kan få symærket med navn, telefonnummer, figur, egen farve m.m.

 

Til forældre om opmærkning af børnetøj:

 

Hold styr på børnenes tøj i en travl hverdag. Som far til to krudtugler har Ulrik fra Ikast Etiket indimellem oplevet, at en trøje eller jakke er blevet væk i børneinstitutionen. Det er synd for børnene især hvis jakken forsvinder på en råkold efterårsdag. Det er tilmed ærgerligt for både pædagoger og forældre. Når man henter sine dejlige, men trætte poder, er der ikke altid langt mellem smil og tårer.

Det gav Ulrik idéen til opmærkning, som du kan se på vores hjemmeside. Vores håb er, at en synlig mærkning i høj og vaskbar kvalitet, vil give både institution og forældre en lidt mindre hektisk hverdag. Ikke kun i hente-bringe situationen, men også på udflugter, besøg på legepladser osv.

 

Mærkning af børnetøj til institutionerne

 

Vi ved af erfaring, at mange institutioner ofte må bede forældre skrive tydeligt navn i deres børns sko og tøj. Nogle glemmer det alligevel... Andre gange forsvinder navnet under vask, eller det bliver simpelthen slidt af. Alle mærker fra Ikast Etiket er utrolig slidstærke og langtidsholdbare, da de som børnenes tøj skal de kunne holde til at blive brugt!

 

Strygemærker til børnetøj

 

Til opmærkning af børnetøj anbefaler vi, at man bruger strygemærker og/eller navnebånd. Vores strygemærker er helt unikke og lette at stryge på. De kradser ikke og holder vask efter vask. Navnebåndet er meget unikt og flot vævet - vi anbefaler at man syr dem på for lang holdbarhed.

Læs også her hvorfor det er en god idé at opmærke tøjet for barnets udvikling.


PrisgarantiKvalitets garantiLeverings garanti