facebook
Du er her: >

- Vi respekter dit privatliv og videregiver ikke informationer til andre.

- Ikastetiket.dk har en klar politik for behandlingen af dine data.

Ikastetiket.dk er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af disse informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

1 Ikastetiket.dk videregiver ikke data til tredjepart.
2 Ikastetiket.dk sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder
3 Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra eventuelle mailinglister eller helt at blive fjernet fra ikastetiket.dk databaser. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at disse skal fjernes.
4 Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer Ikastetiket.dk måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.


Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Ikastetiket.dk's informationspolitik er du meget velkommen til at sende os en mail.

Vi respekterer vores kunders og vores besøgendes ret til privatliv. Vi tager det meget alvorligt, og har lavet mange retningslinier, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse, hvad vi har gjort for at leve op til vores egne krav.

Hvilke informationer indsamler Ikastetiket.dk?
Ikastetiket.dk indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber hos os, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og e-mail adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt.

På Ikastetiket.dk web-sitet kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver ej heller information til tredjepart. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation, for at forstå hvordan vores brugere, som en samlet gruppe, bruger Ikastetiket.dk, og forsøger på baggrund heraf at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet.

Vi samler information om hvad vores brugere, som gruppe, bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre web-sitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjepart.

Deler Ikastetiket.dk sine informationer med andre?
Hos Ikastetiket.dk er den information, du deler med os, både personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkortinformationer eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres.

Hvordan beskytter Ikastetiket.dk mine informationer?
Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Ikastetiket.dk er dataansvarlig for indsamling og håndtering af data.

Hvordan bruger ikastetiket.dk min e-mail adresse?
Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger tillige adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb eller de konkurrencer du har deltaget i. Desuden har du mulighed for at modtage vores max. månedlige nyhedsbrev. Ønsker du at til- eller afmelde, sender du os bare en e-mail info@ikastetiket.dk. Desuden kan du også afmelde ved at svare på en hvilken som helst e-mail fra ikastetiket.dk, med AFMELD NYEDSBREV som e-mailens emne.

Din godkendelse
Ved at bruge Ikastetiket.dk website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Fortæl os hvad du mener
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os på info@ikastetiket.dk