facebook

Postkasse Labels med egen tekst - Design klistermærke til postkasse
Postkasse Labels med egen tekst - Design klistermærke til postkasse
Postkasse Labels med egen tekst - Design klistermærke til postkasse

Postkasse Labels med egen tekst - Design klistermærke til postkasse

 • Billigt
 • Valgfri farve og skrifttype
 • Hurtig levering
Leveringstid: 2 - 4 arbejdsdage
Leveringspris: Fragt 29,95 Gratis fra kr. 350

Stort klistermærke til postkasse, skraldespand mm.

Mangler du en postkasse label med egen tekst, som ikke falder af? Så er vores postkasse label en god løsning, da den er meget holdbar i al slags vejr.

Du kan vælge mellem mange skrifttyper og farver inkl. transparent, så det passer til netop din stil og din postkasse. Du kan også vælge bundfarven "refleks", så postkassen er nem at se for fx postbuddet i den mørke tid.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
DIN EGEN STR.
AVANCERET
KONTURSKÅRET
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm Bemærk! Målene angive i mm.

Husk at trykke på "Vælg"

Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inkl. moms) kr. Pris kr.
(inkl. moms)


Facts
 • Plads til 6 linjer tekst
 • Bemærk at transparente klistermærker kun kan laves med sort tekst - du kan ikke oploade eget design.
 • Kan modstå vind og vejr
 • Valgfri farve på postkasse stickers
 • Kan bruges lige der, hvor du ønsker det
 • Indeholder ingen giftige materialer
 • Testet og overholder legetøjs sikkerhedsstandarden EN 71-3.
 • Alt tekst centreres
 • 100x100mm.


Mange af vores kunder bruger dem også til andet end postkassen. Det kan være på skraldespanden, døren eller lige præcis der, hvor du synes, de skal sidde.

Vi centrerer alt tekst, så det står flot og korrekt på klistermærket og der er plads til 6 linjer tekst, så hele familien kan stå på samme label.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar


 
5/5 - baseret på 6 bedømmelser
Kundeanmeldelser:
Frode, Lunderskov

Bestilte navneskilt til postkasse, fik en rigtig flot service og hurtig levering så takker dor en rigtig god service køber gerne igen

Monica, Hedensted

Bestilte disse navneskilte til postkasse, meget hurtig levering og fin resultat bortset fra at der var en fejl i adressen, dette gjorde jeg selvfølgelig opmærksom på og i løbet af 3 dage havde jeg nogle nye, det var service,og resultatet er perfekt.

Dorte, Langeskov

Jeg har netop modtaget mine postkasselabels og de er meget tydelige og klæber fint.

Karen, Ry

Den første sending af postkasselabels manglede et logo. Det er blevet rettet, og jeg har i dag modtaget labels i det ønskede design.

Henning, Sønderborg

har modtaget bestilte postkasse-navneskilt. Resultatet er perfekt og udført som bestilt. Tak for det. venlig hilsen Henning Jensen


 
Skriv gerne en kommentar her

5/5 6