login     
0

Ikast Etiket og Disney i magisk samarbejde

Disneys magiske univers er kendt og elsket blandt små og store i flere generationer.

Derfor er vi hos Ikast Etiket meget stolte af at kunne præsentere vores nye samarbejde med Disney. Det nye samarbejde betyder, at du nu kan vælge en lang række af Disneys eventyrlige karakterer på en stor del af vores klistermærker, tøjklistermærker, strygemærker samt infobands.

 


Disney adresseklistermærker er slidstærke og tåler opvaskemaskine.

Disney tøjklistermærker fås med både Frost, Cars, Disneys Prinsesser og mange flere.
 

I første omgang har vi valgt at tilbyde en god blanding af moderne og klassiske Disneyfigurer. Blandt de klassiske figurer er Anders And, Mickey Mouse, Peter Plys og Disneys Prinsesser. Derudover har vi selvfølgelig også valgt figurer fra de nye populære film, som Frost, Biler, De utrolige og Vaiana. I takt med, at der kommer nye film eller efterspørgslen på bestemte karakterer stiger kan vi selvfølgelig supplere vores udvalg - og er der en Disney-karakter du mangler? Så er du meget velkommen til at fortælle os det.Disney strygemærker er meget holdbare og tåler gentagen vask på 60 grader.
 

Klistermærker til opmærkning

De nye designs med Disney fås på et bredt udvalg af klistermærker, tøjklistermærker og strygemærker. Klistermærkerne bliver typisk brugt til at opmærke tøj, legetøj, madkasser og elektronik. Altså alle de ting, som familien tit tager med ud af huset og som der er en risiko for bliver forlagt eller glemt. Men klistermærkerne bliver også brugt til fødselsdage og andre fester, hvor kunderne sætter de personlige klistermærker på slikposer.

Se hele udvalget af Disney opmærkningsprodukter og vores Disney infobands


Brug de store Disney klistermærker for tydelig opmærkning

Lav de runde Disney klistermærker små eller store efter dit eget ønske
 

Disney infobands

Som en del af samarbejdet lancerer vi også Disney infobands. Infobands er geniale, når familien skal på tur og du gerne vil sikre børn eller børnebørn. Det eneste du skal gøre, er at skrive navn og telefonnummer på armbåndet og give barnet armbåndet på. Så ved du, at dit barn altid vil kunne blive hjulpet tilbage til dig, hvis I skulle blive væk fra hinanden. Infobands fås selvfølgelig med Frost, Cars, Prinsesser og mange flere af de flotte figurer fra Disney.

© 2019 Disney 
© 2019 Disney /Pixar 
© 2019 Winnie the Pooh 

   Disney