Recycled PET: Bæredygtige keyhangers og armbånd lavet af plastikflasker

Recycled PET: Bæredygtige keyhangers og armbånd lavet af plastikflasker

 

Bæredygtige keyhangers og festivalarmbånd i recycled PET bliver mere og mere populært blandt kunderne hos Ikast Etiket.

“Kvaliteten på vores produkter i recycled PET er rigtig høj. Kunderne får et rigtigt flot produkt, der samtidig sender et vigtigt signal om at virksomheden har valgt et produkt, hvor man sparer på jordens ressourcer. Samtidig får vi genanvendt plastikflasker, som der er rigeligt af”, fortæller Vera Bjørt fra Ikast Etiket.

Ligesom vores øvrige keyhangers og festivalarmbånd har kunderne mulighed for at tilpasse designet på de miljøvenlige keyhangers. Designet bliver trykt på de bæredygtige keyhangers og armbånd. Det giver kunderne mulighed for at få et detaljeret design på deres bånd.

Vores recycled PET er blødt og i en lækker kvalitet, så det er rart at have om halsen eller om håndleddet.

Flere kunder vælger også at påsætte et “recycled logo” på deres armbånd og keyhangers for at understrege overfor deres kunder og brugere at de har taget stilling og valgt et produkt i recycled PET.

Lukninger og sikkerhed

Ligesom med designet har du som kunde også mulighed for at vælge forskellige lukninger. Én mulighed er lukninger lavet af bambus. Lukningerne i bambus er lavet 50% mindre plastik end vores standardlukninger.

Armbåndene er selvfølgelig i samme høje kvalitet som vores standardarmbånd, så gæsterne skal klippe armbåndet af, for at tage det af.

Bambuslukning påsat armbånd i recycled PET

Hvad er recycled PET?

Selve båndet på de bæredygtige keyhangers og armbånd er lavet af genbrugs PET (Polyethylene). Det er kort sagt tekstil, der er fremstillet af genbrugte plastikflasker.

PET-flasker bliver omdannet til recycled PET, som kan bruges til armbånd og keyhangers

Læs mere om recycled PET.

Andre bæredygtige løsninger

Er du på udkig efter andre bæredygtige løsninger til din virksomhed? Så tag et kig på vores keyhangers i bambus, bomuld eller kork. Vores armbånd fås også i en række bæredygtige varianter. Du kan se hele udvalget af bæredygtige og mijøvenlige produkter her hos Ikast Etiket. Har du ønsker eller andre forespørgsler, så kontakt os endelig på mail eller telefon 9715 5312.