login     
0

Hvordan skal jeg Navnemærket i tøjet?

For det bedste resultat med Navnemærket, skal du altid sætte Navnemærket i vaskeanvisningen i dit tøj. På denne måde holder Navnemærket meget bedre, når du vasker tøjet. Hvis du af en eller anden grund ikke længere vil have Navnemærket i dit tøj, kan du nemt fjerne det.

Er det let at sætte Navnemærket i børnetøj?

Ja, det er super nemt. Du behøver ikke at sy eller stryge navnemærkerne. De fungerer som klistermærker.

Hvad er det bedste navnemærke til tøj?

Det bedste navnemærke er det, du rent faktisk sætter i tøjet - ikke den type, du aldrig får sat i. Derfor skal det være hurtigt og let at sætte navnemærkatet på dit barns tøj - ved at bruge Navnemærket som er et klistermærke.

Hvad koster navnemærker til tøj?

Navnemærker er ret billige. Forvent at give en krone eller to per mærke. Det bliver billigere, jo flere du køber.

Kan man også sætte Navnemærket i voksentøj?

Ja absolut! Det er ikke kun i ungernes tøj eller sko, du kan sætte Navnemærket i. Det er smart at sætte navn i fx fodboldtrøjen, træningstøjet eller en jakke, der hænger sammen med andre jakker på arbejdet. Nogle gange tager folk den forkerte jakke, når de er stressede. Eller måske du har oplevet at andre ved et uheld tager dit håndklæde, når det ligger på gulvet i fitnesscentret? Når der er navn i, er det hurtigt for andre at opdage, at de har taget det forkerte eller kontakte dig, for at aflevere den forbyttede ting tilbage.