EVENTS, SIKKERHED

Vælg armbånd med stregkode eller nummerering

Er du på udkig efter armbånd med stregkode eller nummerering?

Festivaler, events, diskotekter, attraktioner og mange andre har ofte behov for kontrol ved adgang. Der er mange løsninger på markedet, men armbånd er uden tvivl en meget populær og sikker løsning. Vil du som arrangør gerne øge sikkerheden og undgå snyd, kan en unik stregkode (barcode) eller nummerering på dine armbånd øge sikkerheden betydeligt. 

Med unik nummerering mindsker du risikoen for at der bliver snydt med dine armbånd. Når først en unik stregkode er scannet, vil du kunne se i systemet om armbåndet tidligere er blevet scannet og på denne måde undgå at armbåndet gives videre til andre fx gennem hegnet. 

Stregkoder på dine kontrolarmbånd kan også bruges, hvis du har behov for at tælle hvor mange gæster, der opholder sig på et givent sted. Har du fx kun tilladelse til 100 gæster i et lokale, kan du scanne den unikke barcode på gæsternes armbånd både ved ind- og udgang. 

Skal jeg vælge unikke stregkoder eller fortløbende numre på mine armbånd?

Ønsker du ikke at bruge et scanningssystem. Men vil du fx gerne have overblik over hvor mange armbånd der er blevet solgt/udleveret, kan det være en god idé med fortløbende nummerering. Det gør det nemt at holde overblikket og du behøver ikke tælle løbende, når du udleverer armbåndende. Er det et mindre arrangement, kan du vælge at krydse dine deltagere af, når de går ind i betalingsområdet. Det kræver selvfølgelig at du på forhånd har noteret alle armbåndsnumre.

En stregkode/barcode kræver selvfølgelig, at du har et system, der kan scanne koderne. Vi kan trykke i både 2D og QR koder. Du kan bruge håndscannere, som er nemme at bruge. Med en unik stregkode på armbåndene, kan du forprogrammere stregkoden. Det kan fx anvendes til at afvise unge under 18, hvis de ønsker at købe alkohol. Du kan også forprogrammere stregkoden til at fortælle hvis din gæst fx har fri bar, x antal gratis drinks mm. Du kan selvfølgelig også aflæse hvornår gæsten er gået ind og ud. 

Vil du gerne have endnu flere muligheder for elektronisk adgangskontol vil vi anbefale dig, at tage et kig på vores RFID-løsninger. Her kan gæsterne betale med deres armbånd og du kan knytte et fingeraftryk til chippen i armbåndet. 

Du kan også vælge at påtrykke serienumre på dine armbånd, hvis du fx ønsker at kontrollere at et bestemt serienummer kun bliver brugt én dag.

Hvilke armbånd kan I sætte en stregkode på?

Når du vælger en armbåndsløsning med stregkode/barcode, er det altafgørende at stregkoden nemt kan aflæses. Både manuelt og af scanneren. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket materiale du vælger til dine kontrolarmbånd. 

Armbånd i tyvek (ligner papir, men er meget slidstærkt) er rigtigt gode at trykke både fortløbende numre og stregkoder på. Armbånd i tyvek er rigtigt godt kortere arrangementer. Skal dine gæster have armbånd på i mere end 3-4 dage, bør du vælge en anden type af armbånd. Fordelen ved tyvek er at armbåndene er en billig løsning. Samtidig får du et produkt, hvor den påtrykte barcode er nem at aflæse. 

Stregkode på PVC-plade. Vi kan godt væve/trykke en stregkode/barcode direkte på et armbånd i tekstil, hvis du vælger dine festivalarmbånd som digitaltrykte eller vævede armbånd. Men den bedste løsning er uden tvivl, at du vælger en PVC-plade, hvorpå vi kan trykke koden.

Har du spørgsmål vedrørende armbånd med stregkode eller nummerering? Så ring til os på 97 15 53 12 eller send en mail på info@ikastetiket.dk

Vi sælger ikke scannere eller softwear.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.