Hvilken type klistermærker skal jeg vælge?
FAQ, KLISTERMÆRKER

Hvilken type klistermærke skal jeg vælge?

Når du køber klistermærker hos Ikast Etiket kan du vælge mellem forskellige klistermærker. Men hvad skal du egentligt vælge og hvad er forskellen på de klistermærker vi sælger hos Ikast Etiket?

Vinylklistermærker:

Vinylklistermærket er den type klistermærke du finder på langt de fleste af vores skabelonsider, fx adresseklistermærker, runde klistremærker eller postkasselabels. Vinylklistermærkerne er et helt fantastisk allround klistermærke, som er meget slidstærkt og holdbart. Vi kalder klistermærket et vinylklistermærke, fordi det er lamineret med en blank vinyloverflade. Det gør klistermærket vejrbestandigt og det falmer ikke i sollys eller bliver ødelagt af regn. Klistermærket kan også sagtens tåle at blive udsat for olie, fedt, benzin og frost uden at trykket bliver slidt af. Derfor er klistermærket også velegnet som godkendelsesmærke. Vinylklistermærkerne kan du sagtens bruge på ting, der skal i opvaskemaskinen.

Flaskeetiketter:

Flaskeetiketterne er som navnet antyder særligt velegnede til at sætte på flasker. Etiketterne er i en blød elastisk folie. De er derfor nemme at fjerne fra en flaske eller et glas, hvis du ikke længere vil have etiketten siddende. Flaskeetiketterne egner sig ikke til i en tur i opvaskemaskinen, da de ikke er laminerede.

Navnemærket:

Navnemærket er et klistermærker, der er særligt velegnet til at sætte i tøj. Navnemærket er et blødt og elastisk klistermærke uden laminering. Navnemærket er rart at have mod huden og kradser ikke. Du kan sagtens vaske tøj med Navnemærket i vaskemaskinen. Vi anbefaler altid, at du sætter Navnemærket i en vaskeanvisning eller et andet mærke inde i tøjet. Så undgår du at mærket falder af, hvis tøjet bliver trukket ud af facon ved brug og vask. Navnemærket kan også sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen, hvis du sætter det på madkasser eller drikkedunke. Mange familier bruger Navnemærket på nærmest alt: legetøj, sutter, bamser, babyalarmer, skoletaskerm ipads og meget andet.

Gennemsigtige klistermærker:

De gennemsigtige eller transparente klistermærker minder i kvaliteten en del om vinylklistermærkerne. De er i en slidstærk kvalitet. Som noget nyt kan vi nu trykke med farver på de transparente klistermærker, så du kan designe dem som du vil.

Guldklistermærker:

Vores guldklistermærker har en blank overflade og en flot skinnende guldfarve. Vi kan trykke alle farver på guldfolien. Klistermærkerne i guld er rigtigt fine til festlige lejligheder eller på indpakning.

Sølvklistermærker:

Ligesom guldklistermærkerne, har sølvklistermærkerne en blank overflade og en flot skinnende overflade. Når du designer dine sølvklistermærker kan du få trykt alle farver ovenpå sølvfoliet. Brug de sølvfarvede klistermærker, når du gerne vil have et klistermærke lidt udover det sædvanlige.

Refleksklistermærker:

Refleksklistermærkerne er geniale til brug udendørs. Klistermærkerne lyser op, når de bliver udsat for fx et par billygter. Refleksklistermærkerne egner sig bedst på faste overflader, som fx gummistøvler, cykler, hjelme eller postkasser. Nogle kunder bruger refleksklistermærkerne på regntøj eller tasker, men vær opmærksom på, at de ikke falder af igen.

Alle de ovenstående typer af klistermærker kan du selv bestille og designe online på vores hjemmeside.

Vælg selv form, størrelse og design

Uanset hvilken af de ovenstående kvaliteter du vælger, kan du frit designe dine klistermærker på ikastetiket.dk. På siden kan du selv definere størrelse – du kan lave alt mellem 1×1 cm og 210×210 cm online. Skal klistermærkerne være større eller mindre skal du kontakte vores salgsafdeling.

Formen på klistermærkerne bestemmer du også. Du definerer selv om det skal være rektangulært, ovalt eller konturskåret. Vælger du konturskåret får du et klistermærke der følger faconen på din figur, tekst eller logo.

Selve designet vil vi også lade være op til dig. Vi har på forhånd defineret en masse forskellige skabeloner, som vi mener passer perfekt til forskellige situationer. Men har du brug for noget andet, kan du selv designe klistermærkerne i præcis den størrelse du gerne vil have. Derudover har vi udvalgt en masse figurer, baggrundsmotiver, skrifttyper og farver som du frit kan bruge til dine klistermærker.

Specialklistermærker

Alle de ovenstående typer af klistermærker kan du bestille online. Derudover har vi to specialklistermærker, som du skal tale med vores salgsafdeling om, for at bestille.

Domede klistermærker: De domede klistermærker får et lag epoxy som giver den domede effekt. Andre kalder også de domede klistermærker for 3D klistermærker. Klistermærkerne har et eksklusivt og luksuriøst udtryk og de egner sig rigtigt godt på luksusvarer.

VOID plomberingsmærker: Plomberingsmærkerne bliver i høj grad brugt til at tyverisikre og forebygge tyveri. Ved forsøg på at fjerne plomberingsklistermærkerne, krakelerer eller går de i stykker. Derudover kan vi også lave void klistermærker der laver et aftryk, når klistermærket er fjernet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.