hvad er fordelene ved at bruge genbrugelige garderobenumre
FAQ, GARDEROBE

Hvad er fordelene ved at bruge genbrugelige garderobemærker?

Der er flere fordele ved at bruge genbrugelige garderobenumre. Herunder har vi samlet de vigtigste fordele.

  • I undgår snyd og forveksling. Med de genbrugelige garderobenumre er det svært at snyde sig til en jakke, der ikke er ens egen. Mange steder bruger de garderobenumre af papir, som til forveksling ligner hinanden og det er ikke altid nemt for personalet at se om nummeret kommer fra et andet sted. Med de genbrugelige garderobenumre er der ingen tvivl om at garderobenummeret er udleveret hos jer.
  • Mulighed for at designe unikke garderobenumre: I har mange muligheder for at tilpasse og designe jeres genbrugelige garderobenumre. Få påtrykt logo, tekst eller andet layout. I kan også tilvælge magnetstribe, skriveområde, RFID, prægede bogstaver og meget andet. Fortæl os bare om jeres ønsker. I vælger selvfølgelig også selvom om I vil have 2,3 eller flere af hvert nummer.
  • Indret og tilpas garderobenumrene efter jeres garderobe (og ikke omvendt): Når I bruger standard garderobenumre må man tilpasse sig efter numrene. Med jeres unikke genanvendelige garderobenumre kan I indrette garderoben i mindre sektioner, fx vha farver eller nummerinddelt.
  • Høj brandværdi: Garderobenumre der matcher virksomhedens visuelle identitet er med til at opbygge jeres brand og bidrager til et samlet positivt indtryk af jeres virksomhed, som en virksomhed der har styr på detaljerne ned til mindste detalje.
  • Miljøvenligt aspekt: Du kan vælge at bruge genanvendeligt plast (PET) til dine garderobenumre. Ved at genanvende plast og samtidig genbruge garderobenumrene igen og igen til de er fuldstændig slidt op sender I et signal til jeres kunder om at I gerne vil bruge ting i stedet for at smide engangsnumre ud hver eneste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.