FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Guide til navnemærker

Er du i tvivl om hvilke navnemærker, du skal vælge til dine børn og baby, når du vil opmærke deres tøj? Så læs med i dette vores guide til navnemærker i herunder. Vi har inddelt i guiden efter hvordan du fastgør mærkerne til tøjet.

Navnemærker til at klistre i tøj

Navnemærket er vores absolut mest populære navnemærke. Det kræver nemlig hverken strygejern eller sy-egenskaber. Når du skal sætte Navnemærket i tøjet fungerer det akkurat som et klistermærke. Du tager et mærke af arket og klistrer det fast, hvor du gerne vil sætte navnet. Vi anbefaler, at du sætter Navnemærket i en vaskeanvisning eller et andet label, der er fastgjort i tøjet. Navnemærket kan også bruges på ting, som fx opladere, legetøj, madkasser og sko. Undgå at klistre mærket fast indvendigt i skoens sål.

Navnemærket er godkendt efter legetøjsstandard EN 71-3. Det betyder at mærket ikke indeholder skadelige stoffer, når de er nærkontakt med baby eller dine børns hud.

Tåler vaskemaskine og opvaskemaskine.

Navnemærker til at sy i tøj

Vil du gerne have navnemærker til at sy i familiens tøj? Så er navnebånd det oplagte valg. Navnebånd er en klassisk løsning, der samtidig er rigtig flot på strikket tøj, eller hvor du gerne vil have et synligt navn. Navnebånd fås også med strygebagside, hvis du godt kan lide det klassiske udtryk, men gerne vil slippe for at sy.

Vores navnebånd er Økotex 100 certificeret. Certificeringen garanterer, at navnebåndet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, så du trygt kan sætte navnebåndene i dine børns tøj.

Tåler vaskemaskine.

Navnemærker til at stryge i tøj

Strygemærker er en virkelig holdbar løsning og når et strygemærke sidder rigtigt i tøjet er det nærmest ikke til at fjerne igen. Strygemærkerne tåler vask ved både 60 og 90 grader og er derfor meget populære til institutioner eller i tøj, der bliver vasket ved høje temperaturer. Men er også meget populære til børn. Ligesom Navnemærket er vores strygemærker godkendt efter legetøjsstandard EN 71-3.

Du kan også vælge Labelyourself-tags, hvor du selv skriver navn på dine navnelabels med en kuglepen.

Skal du bruge synligt navn på arbejdstøj? Så er vores tryk på arbejdstøj en rigtig flot og billig løsning. Du kan stryge eller bruge en varmepresse til at montere dine tryk på arbejdstøj.

Alle tre typer af strygemærker tåler vaskemaskine.

Navnemærker til at klistre på ting

Udover Navnemærket kan du få flere forskellige klistermærker til at sætte på ting. Vælg fx mellem mange forskellige klistermærker med tryk.

Imodsætning til Navnemærket er vinylklistermærkerne laminerede og derfor lidt mere stive. Klistermærkerne er derfor meget slidstærke og kan sagtens sidde i sålen af en sko eller på en cykel. Du kan designe klistermærkerne i den størrelse, du ønsker – men tag også et kig på “klistermærker med navn 90×20 mm”, der passer perfekt på en madkasse eller vores minilapper til de små ting.

Vores vinylklistermærker tåler opvaskemaskine.

Tusser og stempler

Vil du gerne have en meget billig løsning? Så skal du tage et kig på stempel eller tekstiltusch. Med disse to kan du skrive/stemple navn i dine børns tøj igen til meget få penge. Det er dog en klar ulempe at navnet hurtigt kan blive slidt af igen ved hyppig vask.

Tusser og stempler tåler vask i vaskemaskine.

Vi håber du i dette indlæg har fundet svar på hvilke navnemærker du skal vælge til din baby og/eller børn. Læs også hvorfor redaktionen hos Chrichri også er fans af navnemærker – og få flere tips til livet som børnefamilie i deres artikel.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge navnemærker er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@ikastetiket.dk eller give os et kald på tlf. 9715 5312. Find svar på flere spørgsmål her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.