FAQ, KLISTERMÆRKER, MÆRKATER TIL TØJ

Design dine egne klistermærker med børnenes favoritter fra Bamses Billedbog eller Kaj og Andrea

Børn i flere generationer er vokset op med de sjove og søde figurer Bamse & Kylling,  Ælling, Kaj og Andrea – og de bløde figurer vækker stadig stor glæde blandt de allermindste. Nu kan du sætte de folkekære figurer på dine børns navnemærker. Du kan vælge mellem mange flotte illustrationer, uanset om favoritten er Bamse og Kylling, Ælling eller Bamses røde gummistøvler.

Du finder også Kaj og Andrea med forskellige slags udklædning, så uanset om dit barn til Cowboy-Kaj eller fin-dame-Andrea, så kan du finde en figur, der vil vække stor begejstring. Et klistermærke med én af figurerne vil også være superfint at bruge på dåbsinvitationer eller til at sætte på slikposen til fødselsdagen.

Læs mere om vores samarbejde med DR her.

Figurer vækker genkendelse hos børn i en tidlig alder

Længe før børn kan læse, kan de genkende figurer. Tænk bare på hvor let de kan genkende deres venner fra tv, hvis I er nede at handle, og der er legetøj med figurerne på. Det betyder også, at børnene fra en tidlig alder selv vil kunne genkende deres egne ting med navnemærker på. Vælg én gennemgående figur og brug den på alle dit barns ting og tøj. Du kan sagtens sætte klistermærkerne på babylegetøj. Alle vores klistermærker er godkendt i henhold legetøjsstandard EN 71-3.

Sæt figurerne på tøjklistermærker, strygemærker og almindelige klistermærker

Du kan sætte figurerne fra Bamses Billedbog og Kaj & Andrea på forskellige klistermærker hos Ikast Etiket:

Vidste du, at?

  • Kaj og Andrea var på skærmen for første gang i 1971. Bamse og hans venner er ikke helt så gamle. Første gang Bamse optrådte på tv var i 1982. Først 20 år senere er Ælling kommet til, og i dag vil ingen undvære den søde ”lillesøster”.
  • Den grønne Kajkage, som mange bagere langer over disken hver eneste dag, er inspireret af Kaj fra ”Kaj og Andrea”
  • Kaj og Andrea synger meget og Kaj er helt vild med jazzmusik.
  • Andreas sang blev sunget allerede i den første udsendelse, hvor Andrea optrådte – her var Kaj slet ikke kommet til verden endnu.
  • Kylling er officielt “intetkøn”, mens Ælling er en pige.
  • Sangene fra både Bamses Billedbog og Kaj & Andrea er populære i mange hjem. Faktisk har en plade med Kaj & Andrea fået både guld og platin.
  • Har du og dine børn fået lyst til at gense Bamses Billedbog eller Kaj og Andrea, så kig forbi dr.dk, hvor det er muligt at gense de gamle afsnit.
  • Det er Hanne Willumsen (der er Andreas stemme), der har designet og syet både Kaj og Andrea.

Læs mere om vores samarbejde med figurerne her hos aoh.dk

Kilder: I dag får Bamse sin egen film. Nu afslører hans skaber hemmeligheder om figurerne · Kaj og Andrea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.