facebook

Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning
Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

Tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

  • Skal klistres fast
  • Ingen isyning/strygning
  • Let at fjerne igen
Leveringstid: 3 - 10 arbejdsdage
Leveringspris: kr. 19,95
Pris: Fra kr. 69,00

Let opmærkning af tøj og ting med tøjklistermærker

Tøjklistermærker er en nem og praktisk løsning til opmærkning af fx overtøj, sko og ting. De kan også sættes i vaskeanvisningen i tøj, men skal mærkerne sættes i al slags tøj, anbefaler vi vores strygemærker.

Tøjklistermærker kan bruges til stort set alt og tåler både vaskemaskine og opvaskemaskine. Tøjklistermærker virker som et klistermærke og skal hverken syes eller stryges - meget let at anvende.
SKABELONDESIGN
DIN EGEN STØRRELSE
Antal og type:
Vælg antal:
stk


Type: (Bemærk: Dit design nulstilles når du ændrer type eller størrelse)

Størrelse:
mm mm


Baggrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din tekst:
Vælg type:
Vælg antal:
Vælg skrifttype:
Pris (inkl. moms) kr.
 


Facts om tøjklistermærker - ingen syning eller strygning

  • 13 x 30 mm. med runde hjørner.
  • 2 linjer tekst
  • Testet efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader.
  • Tøjklistermærkerne er ikke laminerede, da de ellers bliver for stive. Derfor kan trykket blive slidt af med tiden, hvis man vælger at sætte dem i bunden af sko eller støvler. Til det formål anbefaler vi, at bruge vores klistermærker, som er laminerede. Se her: http://www.ikastetiket.dk/selvklaebende_adresse_klistermaerker

Tøjklistermærker skal sættes på en vaskeanvisning i dine tekstiler, for at de holder til vask.

Tøjklistermærker er testet ved et uvildigt testbureau efter vasketest BS EN ISO6330 til at holde minimum 30 vaske ved 40 grader.

Bliver tøjet kogevasket, så reduceres levetiden af tøjklistermærker væsentligt. Skal tøjet kogevaskes eller leder du efter noget som holder tøjets levetid, så anbefaler vi vores strygemærker.

 
5/5 - baseret på 7 bedømmelser - læs anmeldelser
Kundeanmeldelser:
Simon, Viby J (29-12-2015)

Vi købte mærkerne først i 2015. Her et lille år efter har de siddet i alt fra sko til tøj og på madkasser der kommer i opvaskermaskinen. De er nemme at sætte på og holder rigtig godt. Sprittouch på madkasserne holder kun til få opvaske i hånden, så her var det dejligt at få dem på også. Vi har kun oplevet at være tæt på at erstatte ét mærke. Det sad i en sko hvor det var blevet lidt slidt (ikke slemt). Skoen blev dog slidt op før mærket. Nu skal jeg til at bestille til vores næste barn.

Line, Sorø (21-08-2015)

Uvurderlige mærker til tøjet, madkassen, drikkedunken, skoene, gymnastiktøjet og sågar cyklen og løbehjulet! Lette at påføre, holder fint til opvask og vask og garanterer, at glemte sager finder hjem igen. Absolut pengene værd. En sidegevinst er, at hvis man skriver hjemmets telefonnummer på mærket, har barnet altid nummeret på sig - fint hvis man har små børn uden egen mobil.

Heidi, Bække (12-03-2015)

Jeg købte engang sidste år stikers til mine børns tøj, jeg har 4 drenge, hvor tøjet skal kunne holde til lidt af hvert, og dermed også mærkerne. Jeg havde min skepsis omkring om de nu også holder i vask, men jeg må indrømme, de holder, og de holder rigtigt godt, og på mange ting, så de bliver også brugt på madkasser, fodbold, rulleskøjter osv. Jeg har nu kun få mærker tilbage af dem jeg købte, men ingen tvivl jeg køber dem igen, for de virker og det var LET at sætte i tøjet, så selv ungerne hjalp med at mærke det.

Kristina, Dyssegård (11-02-2015)

Virkelig uundværlige i børnenes tøj, sko, legetøj mm. Holder til mange vask. Efter at have prøvet andre muligheder (stempler, tusch, strygemærker) er det her helt klart det nemmeste og mest holdbare - og prisen værd!

Heidi, Hundested (14-12-2013)

Vi har nu modtaget vores 3 leverance af stikins & de er fuldstændig fantastiske og uondl Uundværlige, de bruges på alt, madkasser, tøj, støvler, legetøj ovs. Og de holder til vaskemaskine & opvaskemaskine uden problemer !!!! Fantastisk produkt !!!!


 
Skriv gerne en kommentar her

 Relaterede produkter
5/5 7